Make Up & Hairstyling

Bij ODDS & ENDS kan je terecht voor verschillende individuele diensten van make up en hairstyling.


Miek Matheve is de zaakvoerder van ODDS & ENDS en al van jongsaf gepassioneerd door de beauty industrie. Miek is een gediplomeerde Make Up Artist en is vooral gespecialiseerd in Beauty Make Up. Doorheen de jaren heeft ze enorm veel ervaring opgedaan als haarstyliste en voor haar is geen uitdaging te groot! Van klassieke opsteek kapsels tot nonchalante vlechten, ze kan het allemaal!

 

Anneleen De Maeyer is de nieuwste aanwinst van ODDS & ENDS. Ze werkt als verpleegster op de kinderafdeling maar in haar vrije tijd vind ze het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ze verzorgt al jaren kapsels voor feestgelegenheden bij vrienden, familie, kennissen maar sinds kort werkt ze ook freelance bij ODDS & ENDS als haarstyliste en make up artist. Ze werd door Miek opgeleid als make up artist en ze kreeg meteen de smaak te pakken!

 

Make Up 

Laat je make up verzorgen door ODDS & ENDS. In deze sessie word je make up gedetailleerd aangebracht met de producten van MUD en krijg je een full make up behandeling!

In deze sessie wordt geen enkele stap over het hoofd gezien zodat je glamourous je dag/avond kan inzetten. De producten zijn hypo allergeen en hebben een langdurige houdbaarheid. Ook wanneer je een traantje wegpinkt blijft de make up uitstekend zitten. 

Prijs: € 35.00

Book online je afspraak via onze BOOK NOW tab

Airbrush Make Up

In deze sessie wordt je make up aangebracht met een airbrush toestel. Het aanbrengen van make up met airbrush ziet er flawless en fris uit. Doordat de make up wordt aangebracht door middel van lucht, verstuift de make up en zorgt het voor een super natural effect. Bij het aanbrengen van make up met airbrush werken we met de producten van MUD om ook een lange houdbaarheid te garanderen. 

Prijs: € 55.00

Book online je afspraak via onze BOOK NOW tab

 

Thema Make Up

Halloween:

- Je kiest voor een volledige of een gedeeltelijke skull met halve/kwart beauty make up.

- Je kiest voor een doorgesneden mond en smokey eyes met nar afwerking

In deze sessie krijg je ook wondes en nepbloed zodat je niet onopgemerkt op een Halloweenfeestje zal verschijnen.

Prijs: € 60.00

Book online je afspraak via onze BOOK NOW tab

 

Festival glitter:

In deze sessie word je helemaal opgemaakt in festival thema. Je krijgt een glamour full make up look in combinatie met glitters zodat je niet onopgemerkt op je favoriete festival kan verschijnen!

Prijs: € 60.00

Book online je afspraak via onze BOOK NOW tab

 

Hairstyling

Laat je haren stylen door ODDS & ENDS, want geen uitdaging is te groot voor ons! Hou je van krullen, nonchalant, vlechten, opsteken, ... Het kan allemaal!

* Wij hebben geen wastafel dus zorg ervoor dat je met reeds gedroogde, niet vette haren naar de winkel komt.

Prijs: € 30.00

Book online je afspraak via onze BOOK NOW tab