Hairstyling & make up trouw

Je huwelijk... één van de belangrijkste dagen van je leven. Natuurlijk wil je die dag er stralend uit zien en daar kunnen wij mee voor zorgen! Bij ons kan je terecht voor je bruidskapsel -en of bruidsmake up. 

Hoe gaat dit precies in zijn werk?


Je maakt online, telefonisch of via email een afspraak voor je grote dag. In onze bruidspakketten zit steeds de proef mee inbegrepen. Dat wil concreet zeggen dat je op voorhand een proefsessie komt doen in de winkel. We gaan dan samen op zoek naar wat jij mooi vindt en wat past bij je jurk. Het is aan te raden de proefsessie te plannen op de dag van je doorpas voor je jurk. Zo heb je een beter zicht op het totaal plaatje en ben je de dag zelf helemaal gerust! Nadat we de haren en/of make up hebben uitgeprobeerd wordt alles netjes genoteerd zodat we je look vast leggen op papier. De dag zelf komen we aan huis en is het ook mogelijk om je beste vriendin, getuige, mama, zus,... te laten opmaken. Zo kan je de dag zelf stressvrij genieten van jouw moment. 

*Maximum afstand vanuit Geel bedraagt 30 km (enkel). De eerste 20 km zijn inbegrepen in de prijs. Vanaf 20 km betaal je € 0,35/km extra.

 

Hairstyling bruid

Prijs (inclusief proefsessie): € 110,-

Wil je graag clip in extensions in je haren laten verwerken om een natuurlijk en voller resultaat te bekomen? Vraag gerust meer info! 

 

Make Up Bruid

Prijs (inclusief proefsessie): € 115,-

 

Combo pakket bruid

 

Prijs (inclusief proefsessie): € 210,-

Je naaste familie, vrienden, ... kunnen de dag zelf ook opgemaakt worden door mij. Standaard zit er bij deze sessies geen proef inbegrepen. Indien ze toch wensen om op voorhand een proef te doen kunnen ze hiervoor wel een afspraak maken in de winkel.

 

Hairstyling Bridesmaids

Prijs (exclusief proefsessie): € 39,-

 

Make Up Bridesmaids:

 

Prijs (exclusief proefsessie): € 39,-

 

Combo Bridesmaids

Prijs (exclusief proefsessie): € 75,-