Over ons

KLEDING

Bij ODDS & ENDS vind je kleding en accessoires aan betaalbare prijzen. Miek is zelf enorm gepassioneerd door mode en vindt het dan ook erg leuk om haar visie met de wereld te kunnen delen en dat zie je in haar collecties. Ze ontwerpt een deel van de collectie helemaal zelf en andere kleding haalt ze dan weer uit Amsterdam of Parijs. Ook een deel van de accessoires maakt ze zelf uit 24K verguld goud/rosé of rhodium. Die collectie bestaat vooral uit minimalistische juwelen.

CLUSE

ODDS & ENDS is een officieel verkooppunt van het horloge -en accessoire merk CLUSE. Standaard liggen er zo'n 60 modellen in de winkel alsook een heleboel juwelen. Vind je toch niet wat je wil dan kan je het gewoon bestellen en een weekje later is de gewenste horloge in huis!

 

SERVICES

Bij ODDS & ENDS kan je terecht voor verschillende individuele diensten van make up en hairstyling. 
Miek is een gediplomeerde Make Up Artist en is vooral gespecialiseerd in Beauty Make Up. Doorheen de jaren heeft ze enorm veel ervaring opgedaan als haarstyliste en voor haar is geen uitdaging te groot! Van klassieke opsteek kapsels tot nonchalante vlechten, ze kan het allemaal! 

 

WORKSHOPS

Miek deelt maar al te graag haar kennis met anderen en daarom kan je bij ODDS & ENDS ook terecht voor workshops. In deze workshops leer je haren vlechten, haren opsteken, beach waves, make up, ...

Deze workshops bieden een unieke gelegenheid om zelf de handen uit de mouwen te steken en alle tips & tricks op jezelf uit te oefenen. Wil je graag de haren van je dochter leren vlechten? Dan bieden we een speciale mama/papa - dochter workshop aan zodat je 's ochtends je kind met een leuk kapsel de deur uit kan laten gaan.

Deze workshops worden in kleine groepen georganiseerd (max. 8 personen) en zijn dé ideale girls night out! Kom je alleen? Geen nood! Aan sfeer en gezelligheid zal het zeker niet ontbreken!​

 

PRIVE WORKSHOPS

Ben je met een groep van min. 5 personen? Dan kan je een privé workshop boeken voor jou en je vriendinnen! Je kiest dan helemaal zelf welke workshop er gegeven zal worden en welke datum. Ben je op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Dan maken we een privé workshop op maat voor de bride to be en haar crew!

 

FOTOGRAFIE

Al jaren houdt Miek er van om alles op beeld vast te leggen met haar Canon EOS camera. Ze vindt het heerlijk om reportages te maken over een uitgebreid gamma van thema's zoals newborn, verjaardag, gezin, koppel, ... Je kan kiezen om in studio te werken of op locatie.

 

LIVE MUZIEK

Niet alleen als haarstyliste en make up artist werkt Miek freelance aan opdrachten maar ook als muzikante. Zo staat ze regelmatig op het podium als zangeres bij Scala & Kolacny Brothers en zingt ze heel wat huwelijksceremoniën.

Als zangeres genoot ze een opleiding tot uitvoerende muzikante (pop/jazz zang) aan het Conservatorium te Gent.

Daar deed ze enorm veel ervaring op als zangeres maar ook daarbuiten stond ze nooit stil. Zo schreef ze een thema song voor het jongeren festival van YOURIN in 2016, nam ze deel aan The Voice Van Vlaanderen (blind auditions) en schreef ze hier en daar nog enkele andere eigen nummers. Op het podium voelt ze zich dan ook als een vis in het water.

Wil jij live muziek tijdens jouw privé event (huwelijsksceremonie, tuinfeest, verjaardagsfeest, receptie,... ) stuur ons gerust een mailtje!