Naast het mooi maken van mensen en muziek maken, ben ik graag bezig met fotografie.

Het ontdekken van leuke plaatsjes, het vastleggen van intieme of uitbundige momenten, ... ik krijg er maar niet genoeg van. 

In 2017 startte ik als studio fotografe voor de webshop van ODDS & ENDS maar al snel kwamen er vele vragen om fotoreportages te maken voor communie, babyborrel, zwangerschap, ... Na wat aarzelen begon ik met een klein hartje aan mijn fotografie avontuur en al snel liepen de boekingen binnen en vereeuwigde al heel wat mooie momenten. 

 

In de zomer van 2018 ging ik twee weken mee met Zarautz Surf Village als reportage fotografe. Het was voor mij dé ultieme plek om bij te leren als fotografe op locatie én om al mijn apparatuur uit te testen. Prachtige natuur, witte stranden, véél mensen, leuke activiteiten, ... kortom een paradijs als fotografe. Ik kreeg enorm veel voldoening en zelfvertrouwen door deze ervaring en sindsdien vind ik het heerlijk om ook op locatie te shooten.


Toen mijn zus zwanger werd in 2018 en me vroeg of ik geen zin had om de foto's te maken voor haar geboortekaartje was ik meteen enthousiast. Ik had nog niet veel ervaring in Newborn Photography maar meteen ging ik aan de slag. Ik deed veel opzoekingswerk, oefende met poppen, bekeek een dozijn filmpjes over wrapping technieken, kocht allerhande leuke props, ... 

Na heel wat oefenen en uitvoeren kreeg ik helemaal de smaak helemaal te pakken en ondertussen heb ik al heel wat baby'tjes in mijn studio mogen ontvangen. 

CONTACT 

ADRES

Beauty salon

Larumseweg 95D bus 3

2440 Geel

Workshops & Fotoshoots

Atealaan 4P bus 4

2200 Herentals

OPENINGSUREN

Op afspraak

CONTACTEER ONS

 0468/09.10.26

© 2012 by ODDS & ENDS

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
0